Skip Navigation Links

Проєкт Open4UA

30 квітня 2024 року співробітники Наукової бібліотеки ХДУ долучилися до 1-ого семінару з формування національного консенсусу щодо відкритої науки проєкту Open4UA.

1 травня 2024 р.

В межах першого семінару команда Open4UA презентувала рекомендації щодо реформ в українській сфері науки та освіти, розроблені консорціумом проєкту на основі вивчення найкращих практик ЄС. В межах семінару було обговорено нову методику атестації наукових установ та закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності, нещодавно запропоновану МОН до громадського обговорення.

Березко Олександр Леонідович, к.т.н., доц., координатор проєкту Open4UA.

Цей захід є першим із серії шести онлайнових семінарів проєкту Open4UA, які відбуватимуться щопівроку і покликані стати платформою для формування всеукраїнської мережі експертів та ентузіастів відкритої науки та сприяння прогресу в цьому напрямку. Семінари є важливим каналом поширення результатів проєкту й отримання зворотнього зв’язку від української академічної спільноти та інших стейкхолдерів для спільного формування бачення розвитку відкритої науки в Україні.

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу